Voeg toe aan favorieten

Berry Punch

Ingrediënten

  • 15 ml Boomsma Vlierbessenlikeur
  • 25 ml Boomsma Dry Gin
  • 45 ml rooibosthee (gekoeld)
  • 15 ml citroensap
  • 15 ml Lillet Blanc vermouth
  • 5 ml suikersiroop (zie blz. 8)
  • 3 blauwe bessen (garnering, optioneel)
  • Gedroogde eetbare viooltjes (garnering, optioneel)

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten en 2 ijsklontjes in een cocktailshaker. Shake, ga maar lekker los, tot alles een beetje koud is en schenk de mix in een met 5 of 6 ijsklontjes gevuld glas. Garneer met blauwe bessen en/of eetbare viooltjes op een lange cocktailprikker.

Soort glas

Longdrinkglas

Berry Punch
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  29.99
[18,0000 - 0] 0001013388