Voeg toe aan favorieten

De Hollandse muilezel

Ingrediënten

  • ½ appel
  • 45 ml Ketel One Vodka
  • 20 ml gembersiroop
  • 150-200 ml (troebel) appelsap
  • 1 takje citroenmelisse of munt (garnering, optioneel)

Bereidingswijze

Snijd een mooi, dun plakje van de appel. Snijd de rest in piepkleine blokjes van ca. 6 mm. Vul de mok tot een kwart met de appel en wat ijsblokjes. Schenk de Ketel One Vodka en de gembersiroop erbij. Vul aan met appelsap. Garneer met het plakje appel en een takje citroenmelisse (of munt). Zet het rietje en het vlaggetje erin en serveer.

Garnering

Garneer met het plakje appel en een takje citroenmelisse (of munt).

Soort glas

Mok

De Hollandse muilezel
(0)

Gebruikt in deze cocktail