Voeg toe aan favorieten

Fuming at the porch

Ingrediënten

  • 80 ml Ron Abuelo 7
  • 5 ml suikerwater
  • 1 druppel cardamom bitters
  • 2 druppels grapefruit bitters

Bereidingswijze

Vul een mixing glas met de ingrediënten en veel ijs en roer deze voor twintig seconden. Roer met de bolle kant van de lepel tegen het glas aan en maak rondjes waarbij de bolle kant van de lepel continue het glas aanraakt. Schenk vervolgens zonder ijs uit in een klein borrelglaasje en zet deze ook op het plankje. Pak een brander en zet deze op een lage vlam. Steek de houtsnippers met kruidnagel en citrusschil in brand. Zorg dat deze vlam vat en dek dan af met een whiskyglas, zodra het geheel begint te roken. De rook wordt gevangen in het glas en geeft diepgang aan het eindresultaat. Draai het whiskyglas om en schenk de cocktail vanuit het borrelglaasje in het whiskyglas. Neem eerst een hapje chocolade en vervolgens een slokje van de cocktail. Gegarandeerd een smaakexplosie.

Soort glas

Whiskyglas

Fuming at the porch
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  26.99
[108,0000 - 0] 0384364444