Voeg toe aan favorieten

Highball

Ingrediënten

  • 50 ml Dewar’s 12 whisky
  • 100 ml Jumbo mineraalwater met koolzuur
  • IJsblokjes
 

Bereidingswijze

  1. Doe de  Dewar’s 12 whisky in een highball/tumbler glas. 
  2. Vul het glas bij met ijs en het bruisende mineraalwater. 
  3. Roer het voorzichtig door en garneer een citroenschijfje. 
De Dewar’s 12 whisky komt in deze cocktail goed tot zijn recht. Door de toevoegen van bruisend mineraalwater komt de stevige, kruidige smaak nog beter naar voren. Een echte whiskyliefhebber zou deze cocktail zeker waarderen, maar ook voor de beginneling is dit een prima instapper. 

Garnering

Citroen

Soort glas

Tumbler

Tip: Gebruik in plaats van mineraalwater Ginger Ale en garneer de cocktail met een limoenschijfje.
Highball
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  34.99
[222,0000 - 0] 0391816444