Voeg toe aan favorieten

Kruidige winter glüh sangria

Ingrediënten

  • 70 cl soepele rode wijn (bijvoorbeeld Casa Amada Merlot)
  • 2 el fijne kristalsuiker
  • 2 kaneelstokjes
  • een mespuntje nootmuskaat
  • 2 kruidnagels
  • 3 steranijs
  • 50 ml Licor Soleado
  • 50 ml Cointreau
  • 1 sinaasappel (in dunne parten)
  • 1 limoen (in dunne parten)
  • 1 pot kersen (uitgelekt, zonder pit)

Bereidingswijze

Verwarm 70 cl soepele rode wijn (bijvoorbeeld Casa Amada Merlot) met 2 el fijne kristalsuiker, 2 kaneelstokjes, een mespuntje nootmuskaat, 2 kruidnagels en 3 steranijs 10 minuten op laag vuur. Voeg er 50 ml Licor Soleado, 50 ml Cointreau, 1 sinaasappel (in dunne parten), 1 limoen (in dunne parten) en 1 pot kersen (uitgelekt, zonder pit) aan toe en serveer warm.

Kruidige winter glüh sangria
(0)

Gebruikt in deze cocktail