Voeg toe aan favorieten

Liquid Tiramisu

Ingrediënten

  • 10 g pure chocolade (72% cacao)
  • 150 ml slagroom
  • 1 (evt. gepasteuriseerde) eidooier
  • 1 el lichtbruine basterdsuiker
  • 200 ml ijskoude espresso
  • 40 ml Boomsma Koffielikeur
  • 40 ml Disaronno
  • 1 tl cacaopoeder
  • 2 lange vingers

Bereidingswijze

Schaaf krulletjes van de chocolade. Klop de slagroom met de eidooier en de basterdsuiker in een mengkom met de mixer luchtig en lobbig (niet stijf maar tot yoghurtdikte). Shake de espresso met de Boomsma, Disaronno en ijs. Verdeel over 2 glazen, bestrooi met cacao en chocolade.

Garnering

Bestrooi met cacao en chocolade.

Soort glas

Longdrinkglas

Liquid Tiramisu
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  9.29
[77,0000 - 0] 0001033883