Voeg toe aan favorieten

My Favourite

Ingrediënten

  • 1 sinaasappel, schoongeboend
  • 300 ml Lillet Blanc vermouth
  • 6 tl suikersiroop of naar smaak (zie blz. 8)
  • 500 ml Yali ‘Wild Swan’ Sauvignon Blanc

Bereidingswijze

Haal met een dunschiller 6 brede stroken van de sinaasappel (zonder het wit). Verdeel ze met 18 ijsklontjes over de glazen. Schenk de vermout en suikersiroop erover en vul aan met Yali Sauvignon Blanc. Garneer met sinaasappelstukjes op een cocktailprikker of gedraaide sinaasappelschilletjes.

Garnering

Garneer met sinaasappelstukjes op een cocktailprikker of gedraaide sinaasappelschilletjes.

Soort glas

Tumblerglas

My Favourite
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  5.99
[6667,0000 - 0] 0001033235