Voeg toe aan favorieten

Pumpkin Spice Punch 43

Ingrediënten

  • Ginger Ale
  • Licor 43 Original
  • 2 theelepels pumpkin spice mix*
  • Koffie filter
  • Garneer met slagroom en pumpkin spice kruidenmix
  • gemalen 1/6 kruidnagel, 1/6 korianderzaad, 1/6 nootmuskaat, 1/2 kaneel. 

Bereidingswijze

  1. Meng alle gemalen kruiden met elkaar totdat je een goede mix hebt. 
  2. Hang het koffiefilter (met kruidenmix erin) boven een glas en giet kokend water over de kruidenmix heen. Dit creëert een infusion. 
  3. Zorg ervoor dat er zo min mogelijk fijne deeltjes in de pumkin spice infusion terecht komt. 
  4. Als het goed is heeft je infusion nu een herfstachtige bruine kleur. Laat de infusion minstens 30min. staan om af te koelen. 
  5. Meng 1/5 pumpkin spice infusion met 1/5 Licor 43 Original en 3/5 Ginger Ale in een uitgeholde pompoen óf karaf. 
  6. Voeg een handjevol ijsblokjes toe om de drank te koelen. 
  7. Verdeel de Pumpkin Spice Punch 43 over de glazen en garneer deze met slagroom en wat pumpkin spice kruidenmix. 
  8. Cheers!
Pumpkin Spice Punch 43
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  21.49
[7567,0000 - 0] 0344206000