Voeg toe aan favorieten

Smoked Espresso Rumtini

Ingrediënten

  • Bolivar 8yrs rum 45ml
  • Koffielikeur 15ml
  • Espresso (vers) 30ml
  • Dr. Siegert Angostura Bitter (3 druppels)
  • IJsblokjes
  • Schijfje gedroogde sinaasappel
  • Koffieboontjes (3)
  • Nootmuskaat (beetje over de cocktail raspen als finishing touch)

Bereidingswijze

Vul een shaker met ijsblokjes, Bolivar Rum, koffielikeur, Espresso en 3 druppels Dr. Siegert Angostura Bitter. Even shaken, zodat er een mooie schuimlaag ontstaat.

Uitschenken door een cocktailstrainer in een mooi martini glas. Leg een schijfje gedroogde sinaasappel en de koffieboontjes op het schuim. En rasp tot slot wat verse nootmuskaat over de cocktail. Smoke je cocktail met wat goede eikenhout snippers.

Smoked Espresso Rumtini
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  16.99
[319,0000 - 0] 0497150000
  35.99
[150,0000 - 0] 0001045528