Voeg toe aan favorieten

Spiced Pandan

Dit is een variant op een gin- cocktail met Bobby’s Schiedam Dry Gin. Bobby hield van Hollandse jenever, maar miste de vertrouwde inlandse smaken en begon daarom zijn jenever te voorzien van Indonesische kruiden. Hieruit ontstond Bobby’s Gin. Als hommage aan alle Indonesische kruiden en smaken heeft bartender Daryl Lieuw-On de Bobby’s Spiced Pandan cocktail ontwikkeld.

Ingrediënten

  • ijs
  • Bandoeng 22 Pandan Liqueur
  • Bobby’s Schiedam Dry Gin
  • Limoensap
  • Suikersiroop
  • suiker
  • cayennepeper

Bereidingswijze

Koel een cocktailglas met ijs. Schenk in een mengbeker veel ijs, 25 ml Bandoeng 22 Pandan Liqueur, 40 ml Bobby’s Schiedam Dry Gin, 30 ml limoensap en 15 ml suikersiroop. Roer met een bar spoon totdat het geheel goed koud is. Maak een mix van een beetje suiker en cayennepeper op een schoteltje. Verwijder het ijs uit de coupe en druk de rand van het glas in de suiker-specerijmix. Schenk gebruikmakend van een strainer de cocktail uit in het glas.

Soort glas

Cocktailglas

Spiced Pandan
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  22.99
[125,0000 - 0] 0001035257
  43.49
[67,0000 - 0] 1000000701