Voeg toe aan favorieten

Wortel-gember rum

Ingrediënten

  • 2 schijfjes gember, geschild
  • sap van ½ limoen
  • 20 ml agavesiroop (of simple syrup*)
  • 80 ml wortelsap
  • 40 ml witte rum, bv Ron Barceló Blanco Rum
  • 60 ml Malibu Coconut Rum
  • scheut bruiswater
  • schijfje limoen

Bereidingswijze

Kneus de schijfjes gember om de smaak los te maken en voeg ze met limoensap, siroop, wortelsap, rum en kokosrum toe aan een shaker of maatbeker en meng goed. Zeef, verwijder de gember en schenk de mix in een hoog met ijsklontjes gevuld glas en top af met een klein scheutje bruiswater.

Garneer met een schijfje limoen.

Wortel-gember rum
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  18.49
[1702,0000 - 0] 0029289000
  19.99
[16,0000 - 0] 0001014887