Voeg toe aan favorieten

Bruschetta met geitenkaas en vijg

Bruschetta met geitenkaas en vijg
(0)

Bruschetta met geitenkaas en vijg

voor 10 stuks

Ingrediënten

  • ½ stokbrood
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 200 gram geitenkaas, in 20 plakken
  • 2 vijgen, in 20 partjes
  • 2 eetlepels walnoten, grof gehakt
  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 4 takjes tijm, de blaadjes gerist

 

Bereiding

Snijd het stokbrood in 10 schuine plakken. Bestrijk royaal met olijfolie en rooster het in een oven van 180 graden in ca. 8 minuten licht goudbruin. Leg op elke plak 2 plakjes geitenkaas en zet dit nog 4-5 minuten terug in de oven zodat de geitenkaas licht is gesmolten. Beleg met 2 partjes vijg en walnoot en bedruip met honing. Strooi de tijm erover.

lekker om te serveren bij dit gerecht