Voeg toe aan favorieten

Fruitige Mexicaanse chilischotel

Fruitige Mexicaanse chilischotel
(0)

Fruitige Mexicaanse chilischotel

Roerbakgerecht uit de Wok

Ingrediënten

4 grote aardappels

1/2 rode en groene paprika

1 Spaanse peper

200 gr. rode chilibonen

1 blikje maïskorrels

3 el. olie

2 teentjes knoflook

250 gr. rundergehakt

1 tl chilipoeder

1 appel

1 klein blikje tomatenpuree

1 klein blikje ananasstukjes

1 ui

tortillachip

Bereiding

Schil de aardappels en verdeel ze in blokjes. Halveer de paprika en de Spaanse peper, verwijder de zaadjes en snijd in smalle reepjes. Giet de chilibonen en maískorrels af en en laat ze uitlekken. Verhit de oli en roerbak de aardappelblokjes, paprika en peper 3 min. Pers de knoflook erboven. Schep het rundergehakt en de chilipoeder erdoor en roerbak tot het gehakt rul is. Verdeel de appel in stukjes en giet de ananas af. schep de tomatenpuree, de appel en ananas door het gerecht. pel en snipper de ui. serveer de schotel, bestrooi met rauwe ui en tortillachips.

lekker om te serveren bij dit gerecht