Voeg toe aan favorieten

Gepocheerde kip met pesto

Gepocheerde kip met pesto
(0)

Gepocheerde kip met pesto

Ingrediënten

  • 4 kipfilets
  • 8 plakjes bacon
  • 2 el pesto
  • Versgemalen peper

Bereiding

  1. Leg 2 kipfilets op een snijplank en maak van de dikke filets een lang, plat stuk. Begin alsof je de filet in drie platte filetstukken wilt snijden, maar in plaats van aan het einde, snij je ze verder in andere richting. Druk de filets met de hand goed plat.
  2. Bestrooi ze met peper en stop in het midden 2 plakjes bacon en 1 eetlepel pesto. Leg de ene filet op de andere, rol het geheel op een vel plasticfolie op om er een worst van te maken en sluit de uiteinden met een knoop.
  3. Doe hetzelfde met de resterende 2 kipfilets. Breng in een grote pan water aan de kook. Stop de worsten erin. Draai het vuur uit, doe de deksel op de pan en laat alles 35 minuten staan.
  4. Verwijder de plasticfolie en snijd de worsten in medaillons.

lekker om te serveren bij dit gerecht