Voeg toe aan favorieten

Gevulde paprika met vis

Gevulde paprika  met vis
(0)

Gevulde paprika met vis

Ook tijdens dit heerlijk warme jaargetijde zijn we fan van vis. Rauwe garnalen en de Tilapia zoetwatervis lenen zich uitstekend voor zonnige gerechten en het is makkelijk te verkrijgen in de supermarkt. Vooral rauwe garnalen zijn ideaal voor op de grill. Neem wel gepelde garnalen, dat scheelt je weer een half uur werk.

Ingrediënten

  • 3 rode paprika’s gehalveerd en zadenlijst verwijderd 
  • 3 groene paprika’s gehalveerd en zadenlijst verwijderd 
  • 200 g Talapiafilet 
  • 200 g rauwe gepelde garnalen 
  • 150 g zoute en pittige groene jalapeno pepers 
  • 1 ei
  • 1 el olijfolie 
  • 1/2 rode ui 
  • handje verse peterselie
  • peper en zout om het op smaak te brengen 
  • (soja saus optioneel)

Bereiding

Doe de garnalen en het vis in een keukenmachine en maal het tot een puree. Doe alle ingrediënten behalve de gehalveerde paprika’s bij de vispuree. Bewaar wat olijfolie om de paprika’s mee in te vetten. Vul de paprika’s met de vispuree en wikkel ze goed in aluminiumfolie. Op de barbecue kun je ze in 10 á 15 minuten om en om garen. Bewaar ook een beetje verse peterselie om dit tijdens het opdienen over de paprika’s te leggen. Ook lekker hierbij is een beetje zoute sojasaus.

lekker om te serveren bij dit gerecht