Voeg toe aan favorieten

Mosselen in kruidige tomatensaus

Mosselen in kruidige tomatensaus
(0)

Mosselen in kruidige tomatensaus

Ingrediënten

  • 2 kg mosselen
  • 1 zakje soepgroenten
  • 2 uien
  • 10 cl olijfolie
  • zout
  • Italiaanse kruiden
  • 1 takje rozemarijn 
  • 1 eetlepel gedroogde oregano
  • 2 blaadjes laurier 
  • 1 blik gepelde tomaten 
  • 50 cl droge witte wijn

Bereiding

  1. De mosselen wassen en schoonmaken, de open schelpen weggooien. 
  2. De uien pellen en fijnhakken. Soepgroenten en uien fruiten in olijfolie
  3. Rozemarijn, oregano, laurier en gepelde tomaten toevoegen,
  4. Kruiden met Italiaanse kruiden en zout en 10 minuten laten sudderen
  5. De wijn erbij gieten, weer aan de kook brengen en de mosselen toevoegen
  6. Goed omscheppen, het deksel op de pan zetten en 6 minuten laten koken.

lekker om te serveren bij dit gerecht