Voeg toe aan favorieten

Pastrami met prei en roomkaas

Pastrami  met prei en roomkaas
(0)

Pastrami met prei en roomkaas

Bron: Biertapas op www.biercuisine.be en www.biercuisine.nl

Ingrediënten

  • 4 plakjes pastrami, of mager pekelvlees of lamsham
  • 8 eetlepels dun gesneden preiringetjes
  • 2 eetlepels roomkaas, of naar smaak blauwaderkaas
  • 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie
  • 2 eetlepels dunne reepjes gegrilde rode paprika
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding

De dun gesneden preiringetjes afspoelen en in een vergiet laten uitlekken. Olie in een koekenpan verwarmen en de preiringetjes roerbakken. Roomkaas, of naar smaak blauwaderkaas, toevoegen en kort verwarmen. Op smaak brengen met peper en zout. De plakjes pastrami halveren, warme preiringetjes erover verdelen en oprollen. Eventueel met een prikkertje vastzetten. Met reepjes gegrilde rode paprika garneren. 

lekker om te serveren bij dit gerecht

  6.49
[4283,0000 - 0] 0071889000