Voeg toe aan favorieten

Romige zalm

Romige zalm
(0)

Romige zalm

Ingrediënten

  • 1 Turks voorgebakken brood
  • 2 pakjes gerookte zalm
  • 1 rode ui
  • 2 tl bloemenhoning
  • 20 g verse dille gesneden
  • 1 el citroensap
  • 1/2 komkommer
  • 1 ijsbergsla
  • 500 g roomkaas
  • 4 gekookte eieren
  • verse zwarte peper op smaak

Bereiding

Doe het brood voor ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven en snijd het daarna door vieren. Snij de ui in ringen en de komkommer en ei in plakjes. Scheur de ijsbergsla. Meng de roomkaas met dille, honing en citroensap in een keukenmachine. Als het brood wat is afgekoeld bestrijk je het met wat roomkaas. Daaroverheen mag wat ijsbergsla, zalm, komkommer, rode ui en ei. Beetje peper naar smaak erover en uitdelen maar.

lekker om te serveren bij dit gerecht