Voeg toe aan favorieten

Tiramisu in glaasje

Tiramisu in glaasje
(0)

Tiramisu in glaasje

Ingrediënten

  • 200 ml slagroom
  • 50 gram poedersuiker
  • 150 gram mascarpone
  • 2 eetlepels Tia Maria
  • 100 ml sterke espressokoffie, afgekoeld
  • 8-12 lange vingers
  • 2 eetlepels cacaopoeder

Bereiding

Klop de slagroom met de poedersuiker stijf. Roer de mascarpone los en spatel door de slagroom. Doe het mengsel in een spuitzak.

Roer de Tia Maria door de afgekoelde espresso. Halveer de lange vingers, doop ze in de koffie en verdeel over de bodem van de glaasjes. Spuit de helft van het mascarponemengsel erover en bestrooi met de helft van de cacaopoeder. Herhaal alle lagen nog een keer. Laat de tiramisu afgedekt minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  19.99
[1011,0000 - 0] 0325384000