Voeg toe aan favorieten

Turkse köfte van de grill

Turkse köfte van de grill
(0)

Turkse köfte van de grill

Smeuïg gekruid gehakt, gegrild tot het mooi bruin is met een vleugje rooksmaak. Serveer met een frisse yoghurtdip en gepofte zoete aardappel en je hebt een volwaardig BBQ-feestmaal.

Ingrediënten

  • 500 g rundergehakt  
  • 1 ui, fijngesneden  
  • 2 teentjes knoflook, geperst  
  • 1 el paneermeel  
  • 1 tl komijn  
  • 1 tl paprikapoeder  
  • 1 tl oregano  
  • snufje chilivlokken  
  • zout naar smaak 

Bereiding

Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Vorm er langwerpige worsten van en steek in elke köfte een spies. Grill 3 à 4 minuten per kant, tot ze goudbruin en gaar zijn. 

Combineer dit gerecht met : Yoghurtdip met komkommer & citroen

lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.49
[34,0000 - 0] 0001048479