Voeg toe aan favorieten

Zontomaatjes met avocado puree en basilicum

Zontomaatjes met avocado puree en basilicum
(0)

Zontomaatjes met avocado puree en basilicum

Ingrediënten

  • 8 zontomaatjes
  • 1 kleine, rijpe avocado
  • kleine blaadjes verse basilicum
  • 1 eetlepel vers citroensap
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding

De zontomaatjes halveren en de zaadlijst eruit snijden. De avocado halveren, de pit verwijderen en het vruchtvlees eruit halen. In een mengkom het vruchtvlees met het citroensap mengen en met een vork zo fijn mogelijk maken. Op smaak brengen met peper en zout. De gehalveerde zontomaatjes hiermee vullen en met een klein blaadje verse basilicum garneren. 

lekker om te serveren bij dit gerecht

  0.99
[1114,0000 - 0] 0049662000
  2.39
[544,0000 - 0] 0205443000