Voeg toe aan favorieten

Kipdijenfilet met Thaise curry

Kipdijenfilet met Thaise curry
(0)

Kipdijenfilet met Thaise curry

Bron: Han Hidalgo

Ingrediënten

  • 400 gram kipdijenfilet, bio kwaliteit
  • 1 halve rode paprika, in plakjes
  • 1 groene paprika, in plakjes
  • 100 gram verse peultjes, schoon gemaakt
  • 2 bos- of lente uien, in dunne ringen
  • 2 teentjes knoflook, uit de knijper
  • 2 eetlepels groene Thaise curry
  • 1,5 dl groente- of gevogeltebouillon
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • zout naar smaak

Bereiding

De kipdijenfilet in plakjes snijden, met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. Twee eetlepels olie in een wok verhitten en de plakjes kort roerbakken. Vervolgens de groene Thaise curry, bouillon en geperste knoflook erdoor roeren en warm houden. Twee eetlepels olie in een wok verhitten en de groenten kort roerbakken. De gewokte groenten door de gebakken kip met saus roeren en nog zeer kort al roerende verwarmen. Met droog gekookte witte rijst, bijvoorbeeld Basmati of mihoen serveren. 

lekker om te serveren bij dit gerecht