Maak eerst de kruidenolie door de kruiden ragfijn te hakken.
Meng die met olijfolie en knoflookpuree en voeg citroensap, fleur de sel en peper en zout naar smaak toe.
Snijd de ossenhaas fijn tot tartaar.
Maak de tartaar aan met kruidenolie, fleur de sel en peper en zout en zet het dan weg tot gebruik in de koelkast.
Snijd plakken van de mozzarella en maak er vervolgens rondjes van met behulp van een ronde steker.
Bestrooi de kaas met peper en zout.
Snijd de korst van het brood, rol deze plat met een deegroller en snijd het in kleine vierkantjes.
Verhit de geklaarde boter in een koekenpan en fruit de knoflook aan. Voeg dan het brood toe en bak deze al roerende goudbruin.
Giet het brood dan af in een zeef en laat de broodcroutons afkoelen op keukenpapier.
Schil de avocado, verwijder de pit en pureer het vruchtvlees in een keukenmachine.
Meng de puree vervolgens naar smaak met olijfolie, peper en zout en citroensap.
Haal de crème door een fijne zeef en vul een spuitzak met de crème.
Maak kleine torentjes van de tartaar, met de doorsnede ter grote van de rondjes kaas.
Leg de torentjes tartaar per 3 op bordjes en leg de rondjes kaas er bovenop. Spuit twee banen avocadocrème op ieder bord en garneer het geheel met de truffel, croutons en postelein.